Παναθηναϊκός: Πάει για τη σεζόν της ζωής του

Βολίδα Αϊτόρ και 0-1 στη Νίκαια ο Παναθηναϊκός - Δείτε το γκολ (vid)

Το γκολ του Αϊτόρ στη Νίκαια είναι ήδη υποψήφιο για κορυφαίο της σεζόν.

Ο αθλητικός αυτός εξτρέμ νιώθει εμπιστοσύνη από τον οργανισμό και βγάζει στο χορτάρι τον καλύτερο του εαυτό, κάνοντας τις κινήσεις που χρειαζόταν για να αναδείξει το πρόβλημα που έχουν οι περισσότερες ομάδες της λίγκας μας στην αντιμετώπιση γρήγορων και κινητικών χαφ που ξέρουν να ντριμπλάρουν.

Είναι εντυπωσιακή η ικανότητα του να δημιουργεί ρήγματα με την ταχύτητα του και να φτιάχνει τους παίκτες που παίζουν κοντά του.

Ο Αϊτόρ είναι από τους εξτρέμ που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, να κάνουν σμπαράλια με την ενέργεια τους μία άμυνα χωρίς να χρειαστεί να σκοράρουν.

Είναι δύσκολο να έχεις αυτόν τον παίκτη κοντά δύο χρόνια, να μην σου αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και να μην έχεις πάρεις σημαντικά οφέλη στο αργό ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το αναφέρουμε επειδή πέρσι ο Λάζλο Μπόλονι του έσπασε τα νεύρα τόσο που ο αθλητής δεν ήθελε ούτε να ακούει για τη χώρα μας. Είμαστε πεπεισμένοι πως αν δεν τον πειράξει ο Ιβάν τον Αϊτόρ από την βασική ενδεκάδα, θα πραγματοποιήσει σπουδαία χρονιά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News