Παναθηναϊκός: Πάει για Λουτσέσκου, Μιλόγεβιτς ή κάτι σαν αυτούς!

Παναθηναϊκός: Πάει για Λουτσέσκου, Μιλόγεβιτς ή κάτι σαν αυτούς!

Σε μια δοκιμασμένη επιλογή από Ελλάδα θα πάει ο Παναθηναϊκός, αν αποφασίσει να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δεν προκύπτει από πουθενά, ότι το Τριφύλλι θα διώξει τον Μπόλονι, αλλά το όλο κλίμα μαρτυρά πως κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά πιθανό, ακόμη κι αν η ομάδα βγει στην Ευρώπη.

Από κει και πέρα, μπορεί στον Παναθηναϊκό να διέψευσαν για Μιλόγεβιτς, αλλά έναν προπονητή κάτι σαν εκείνον θα επιδιώξει να φέρει στην ομάδα ο Γιάννης Αλαφούζος.

Έναν προπονητή με όλο το «πακέτο» για Ελλάδα. Εμπειρία στους ελληνικούς αγώνες, πετυχημένο στο παρελθόν κι αν γνωρίζει από πρώτο χέρι τους πράσινους (όπως ο Σέρβος), ακόμα καλύτερα.

Και ο Λουτσέσκου, φυσικά, δεν θα… χάλαγε τον Παναθηναϊκό για αντί – Μπόλονι. Το θέμα είναι πως και η μία και η άλλη περίπτωση δεν είναι ιδιαίτερα προσιτή προς το οικονομικό για τους πράσινους. Εκτός, κι αν θελήσουν να κάνουν ένα τόσο μεγάλο άνοιγμα (των 700 χιλιάδων έως και του εκατομμυρίου plus) για τη θέση του προπονητή.

Είναι, πάντως, αναγκαίο για τον Παναθηναϊκό να ξεφύγει από τις μετριότητες του παρελθόντος. Κι αν θέλει να ανοίξει κι άλλο το δικό του μπάτζετ, θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει με τους υψηλά αμειβόμενους ποδοσφαιριστές, τύπου Καρλίτος, Αϊτόρ και Αγιούμπ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News