Παναθηναϊκός: Πάει για καρέ μεταγραφών το Γενάρη - Σε ποιες θέσεις

Γιοβάνοβιτς: «Αμφισβητούμενο το πέναλτι, απογοητεύσαμε τον κόσμο μας»

Ενίσχυση, ενίσχυση, ενίσχυση! Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από περισσότερες λύσεις και είναι δεδομένο πως τον προσεχή Γενάρη θα προχωρήσει σε μεταγραφές.

Φάνηκε και στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ότι η ομάδα θέλει παίκτες με προσωπικότητα, καθώς λίγοι είναι εκείνοι που την έχουν από το υπάρχον ρόστερ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλοί παίκτες.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, από τις καλοκαιρινές μεταγραφές, μόνο ο Πέρεθ και ο Μπρινιόλι δίνουν στον Παναθηναϊκό όσα προσδοκούσε!

Ετσι, τον Γενάρη είναι δεδομένοι ότι οι πράσινοι θα κινηθούν για καρέ μεταγραφών.

Ειδικότερα, θα υπάρξει κίνηση για αριστερό μπακ, μεέσο, εξτρέμ και φορ. Αυτές θα είναι οι σίγουρες μεταγραφές, καθώς μπορεί αν γίνουν παραπάνω.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το… ψάξει αρκετά πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση, φάνηκε και το καλοκαίρι, ωστόσο τώρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει την… πολυτέλεια να καθυστερήσει. Για αυτό και χρειάζεται προεργασία από νωρίς…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News