Παναθηναϊκός: Πάει για Γενάρη του Κρίστενσεν

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Κρίστενσεν και άλλοι δύο»

Ο Παναθηναϊκός χτύπησε και σ άλλα μέτωπα στην αναζήτηση κεντρικών χαφ και ψάχτηκε πολύ έντονα με την περίπτωση του 21 χρόνου Δανού μέσου Γιάκομπ Κρίστενσεν της Νόρντζελαντ.

Ο Κρίστενσεν ήταν πολύ ψημένος με την προοπτική του Παναθηναϊκού όμως όλες οι προσπάθειες που έκαναν τα τελευταία 24ωρα οι πράσινοι έπεσαν σε τοίχο.

Κι αυτό διότι η Νόρντζελαντ δεν θέλει να τον πωλήσει στην παρούσα φάση καθώς είναι βασικό κι αναντικατάστατο στέλεχος της και δεν έχει τα περιθώρια να καλύψει το κενό του μέχρι τον Ιανουάριο.

Αν δεν υπάρξει κάποια δραματική ανατροπή με αναδίπλωση απ’ τη δανέζικη ομάδα το όλο θέμα θα μετατεθεί για τον Ιανουάριο με τον Παναθηναϊκό να δείχνει ζεστός για τον 21 χρόνο μέσο διατηρώντας τον δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Κρίστενσεν ο οποίος θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Νικολογιάννης: «Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να μην γίνει μεταγραφή»

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για χαφ. Τα δεδομένα με Κρίνστενσεν και Οσόριο. Η πιθανότητα να μην πάρει κανένα παίκτη το Τριφύλλι.

Πώς έχουν τα δεδομένα για τα μεταγραφικές ζητήματα του Παναθηναϊκού ανέλυσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων υπογράμμισε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για την απόκτηση παίκτη, και στάθηκε στους δύο ποδοσφαιριστές, των οποίων τα ονόματα έχουν γίνει γνωστά ότι απασχολούν.

Σχετικά με τον Κρίστενσεν υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές με τη Νόρτζελαντ για την απόκτησή του. Ωστόσο όπως είναι γνωστό η ομάδα του παίκτες δεν είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει (έχει αρνηθεί μέχρι τώρα) καθώς επιθυμεί να τον διατηρήσει στην ομάδα της μέχρι και το τέλος της σεζόν, καθώς δεν μπορεί να προχωρήσει στην απόκτηση άλλου για να καλύψει το κενό του.

Μάλιστα, ο Τάσος Νικολογιάννης επεσήμανε ότι -επειδή ο παίκτης αρέσει πολύ στον Γιοβάνοβιτς- εάν -τελικά- αποκλειστεί το ενδεχόμενο απόκτησής του στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, τότε δεν θα αφεθεί η περίπτωσή του αλλά θα γίνουν επαφές με τον παίκτη για την απόκτησή του στην επόμενη, καθώς το συμβόλαιό του οδηγείται στη λήξη του.

Το άλλο όνομα που αναφέρεται στα μεταγραφικά της ομάδας είναι του Οσόριο. Ο Καναδός όμως για τους δικούς του λόγους επιθυμεί να λήξει το συμβόλαιό του που είναι προς τη λήξη του και μετά, ως ελεύθερος να αναζητήσει ομάδα.

Με τα δεδομένα αυτά οι πράσινοι συνεχίζουν την αναζήτηση παίκτη, με το ενδεχόμενο να μην γίνει -τελικά- κάποια μεταγραφή να μην μπορεί να αποκλειστεί.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News