Παναθηναϊκός: Πάει για έκπληξη με Μπερνάρ ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Στις εξέδρες ο Μπερνάρ, βγήκε φωτογραφίες με τον κόσμο!

Με βάση την ουσία και τις ανάγκες του κι όχι τις… εντυπώσεις κινήθηκε ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές που έκανε, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στον Παναθηναϊκό ήρθαν παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, δεν λοξοδρόμησε το πλάνο του Γιοβάνοβιτς, που δεν τον νοιάζει αν οι παίκτες είναι διάσημοι αλλά να κάνουν την δουλειά που θέλει. Η περίπτωση του Τσοκάι είχε προκριθεί το τελευταίο διάστημα, όπως και του Κρίστενσεν.

Τον είχε δει από πέρυσι, σε ένα φιλικό του Παναθηναϊκού με την Λοκομοτίβα και τελικά προχώρησε. Εδώ και λίγες εβδομάδες, βλέποντας τον Τσέριν να έχει μπει τόσο καλά, με τον Κουρμπέλη να βοηθάει αλλά και με τον Μπερνάρ έτοιμο να παίξει βασικός, η απόφαση ήταν να έρθει ένας παίκτης που θα κάθεται και στον πάγκο. Ο Τρουιγιέ είναι άλλη περίπτωση, πιο λάιτ ποδοσφαιριστής.




Δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει παίκτη ο Γιοβάνοβιτς απλά για να… πάρει, θα προτιμούσε να πάει με τέσσερις μέσους, που θα ήταν λάθος μεν, αλλά δείχνει το σκεπτικό του», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφορικά με το αυριανό ματς του «τριφυλλιού» με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Μπερνάρ θα παίξει από την αρχή, έδωσε προβάδισμα στον Βαγιαννίδη αντί του Σάντσες ενώ άφησε το αν θα επιστέψει ο Χουάνκαρ στην 11άδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News