Παναθηναϊκός: Ούτε τώρα ο Μαντζούκας...

Βραδιά... καριέρας ο Μαντζούκας στην Ευρωλίγκα - Η «εκτίναξη» σε πόντους, τρίποντα, ασίστ, χρόνο!

Ακόμα ένα παιχνίδι που ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν πάτησε το πόδι του στο παρκέ.

Αναρωτιόμαστε αν θα γίνουν τα ίδια του χρόνου με τον Σαμοντούροφ.

Ποιος ο λόγος να μπαίνεις σε διαπραγματεύσεις με φερέλπιδες άσους δίχως να έχεις στο νου πως να τους αξιοποιήσεις; Είναι πολλά που μπορούν να ειπωθούν για αυτά τα νέα παιδιά.

Το θέμα είναι ότι πρόκειται για σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του τριφυλλιού. Το ταλέντο υπάρχει σε μεγάλο βαθμό, αλλά στην εποχή μας χρειάζονται πολλά για να κάνεις καριέρα.

Ο Λευτέρης ειδικά είναι ένα παιδί που έχει το πακέτο να παίξει μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και να πρωταγωνιστήσει.

Μιλάμε για σκόρερ που η ελληνική παραγωγική διαδικασία δεν βγάζει συχνά μιας κι η ταυτότητα του σύγχρονου Έλληνα παίκτη εμπεριέχει αμυντική επίδραση, σωματικά προσόντα και…πολεμική διάθεση στο να σταματήσει τον αντίπαλο.

Ο Μαντζούκας είναι κάτι διαφορετικό, κάτι το οποίο δεν αντιλήφθηκαν φέτος οι προπονητές του παρότι ο ανταγωνισμός (Οκάρο, Εβανς) δεν ήταν και υψηλού επιπέδου. Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο του χρόνου.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News