Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν: Στατιστικό-έκπληξη από Φριντέτ

Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν: Πρόκριση στον τελικό με μαγικό Φριντέτ

Ο Τζίμερ Φριντέτ ήταν ασταμάτητος και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε 94-76 της Ούνικς Καζάν παίρνοντας την πρόκριση για τον σημερινό τελικό του Orange Trophy κόντρα στον Προμηθέα.

Ο Αμερικανός άσος έδειξε το πλούσιο ρεπερτόριό του και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 31 πόντους (2/3 βολές, 7/10 δίποντα, 5/8 τρίποντα), σχεδόν το 1/3 της συνολικής συγκομιδής του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, εντυπωσιακά είναι τα νούμερά του στις υπόλοιπες στατιστικές κατηγορίες, καθώς παρά τα 25:43′ και το γεγονός πως χειριζόταν διαρκώς την μπάλα υπέπεσε μόλις σε 1 λάθος, ενώ αντιθέτως είχε 6 κλεψίματα και ισάριθμες τελικές πάσες!

Για έναν παίκτη που ήρθε με την φήμη του κακού αμυντικού, το νούμερο αυτό και η πίεση πάνω στην μπάλα είναι σημαντικά «εφόδια» που θα τον καταστήσουν σημαντικό και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν: Στατιστικό-έκπληξη από Φριντέτ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News