Παναθηναϊκός: Όταν η ήττα γίνεται συνήθεια…

Παναθηναϊκός: Όταν η ήττα γίνεται συνήθεια…

Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε, όμως η πρώτη εικόνα σε συνθήκες Ευρωλίγκας μας έδωσε μια σαφέστατη εικόνα για το τι θα δούμε και φέτος.

Τι και αν ο Παναθηναϊκός είχε καλή παρουσία στα φιλικά και σήκωσε την κούπα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, το φετινό ντεμπούτο του στην Ευρώπη ήταν απογοητευτικό.

Μια ομάδα χωρίς πλάνο στην επίθεση, που όσο καλά και αν έπαιζε στην άμυνα δεν γινόταν να μην επηρεαστεί από την εικόνα στο αντίπαλο μισό του γηπέδου.

Πέρι και Νέντοβιτς κυριολεκτικά τα… έσπασαν και με 7 ασίστ στο σύνολο η ομάδα (τόσες είχε μόνος του ο Καλάθης παλιά), το καλύτερο στο οποίο μπορούσε να ελπίζει ήταν μια… τιμητική ήττα.

Είναι άσχημο για την ιστορία του Εξάστερου να μιλάμε για τιμητικές ήττες με ομάδες επιπέδου Μονακό, που μέχρι πριν λίγα χρόνια έπαιζαν στο Ερασιτεχνικό.

Το χαμηλό μπάτζετ δυστυχώς δείχνει το ταβάνι. Μιλώντας πάντα ρεαλιστικά θα πρέπει να συμβούν θαύματα για να αποφύγει η ομάδα μια πορεία ανάλογη της περσινής.

Τελευταία παρατήρηση. Είναι τραγικό για δεύτερη σερί χρονιά η ομάδα να μένει χωρίς βασικό πλέι μέικερ (αν δεν αποκτηθεί μέσα στον Οκτώβριο απ’ ότι ακούγεται). Όλοι είδαμε σήμερα ότι η απόκτηση ενός ποιοτικού παίκτη εκεί είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News