Παναθηναϊκός: Όσο ο αντι-Αϊτόρ αναζητείται...

Παναθηναϊκός: Πρώτος... συναγερμός για Αϊτόρ από Ισπανία

Όσο ο αντι-Αϊτόρ αναζητείται (έχοντας χάσει ένα σκασμό βαθμούς) ο Ιβάν ψάχνει στην αγορά έναν διεμβολιστή κι εξισορροπιστή (με έφεση στο οργανωτικό κομμάτι και το σκοράρισμα) με τον κατάλληλο συνδυασμό μεγέθους και athleticism για να τον ταιριάξει με Μπερνάρ και Παλάσιος.

Έχει μεν για τα πλάγια τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς (που δεν είναι τόσο δυνατός πνευματικά, αργώντας πάρα πολύ να μας δείξει την ποιότητά του), αλλά τα πράγματα βαθμολογικά δεν πάνε καθόλου καλά τώρα που λείπει ο Ισπανός.

Απουσιάζει απίστευτα ένας παίκτης με τα χαρακτηριστικά του Ίβηρα, να ανοίξει λίγο το γήπεδο, βάζοντας …φωτιά στο τρανζίσιον.

Η παρουσία ενός ακόμα σκόρερ στο επίπεδο που πας να χτίσεις είναι επιβεβλημένη. Το όλο θέμα είναι πως θα «ντύσουν» οι πράσινοι τον Μπερνάρ (δηλ. τι παίκτες θα του κολλήσουν δίπλα) και τι τρόπο ανάπτυξης θα επιλέξουν μιας κι η ικανότητα του Βραζιλιάνου στο να πάει τη μπάλα εκεί που πράγματικά θέλεις είναι one of a kind και δεν υπάρχει σε άλλον στο Κορωπί.

Στο μεταξύ οι μέρες περνούν και για τα μεταγραφικά, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News