Παναθηναϊκός: Οριστική εξέλιξη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Παναθηναϊκός: Οριστική εξέλιξη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Η διοίκηση του ΟΑΚΑ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως υπεγράφη η σύμβαση μίσθωσης του γηπέδου από την ΕΠΟ για τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΚΑ:

«Υπεγράφη, σήμερα Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 και ώρα 16:45, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΕΠΟ η Σύμβαση Μίσθωσης για τη διεξαγωγή του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στις 20:00.




Διευθετήθηκαν, έστω και την τελευταία ώρα, όλες οι εκκρεμότητες που αφορούσαν (ενδεικτικά) την ευθύνη της διοργανώτριας ΕΠΟ για τους χώρους στάθμευσης, για ζημιές/φθορές πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του Αγώνα και κυρίως την Αστική της Ευθύνη, με την προσκόμιση σχετικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, για την αποκατάσταση κάθε υλικής ή ηθικής ζημίας από τυχόν ενδεχόμενα αναγγελθείσες σωματικές βλάβες φιλάθλων ή άλλης ενέργειας.

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ, η οποία είχε δηλώσει κατηγορηματικά εξ αρχής ότι στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων και της Εγκατάστασης δεν θα χωρούσαν εκπτώσεις, συγχαίρει την ΕΠΟ και εύχεται ολόψυχα ο αυριανός Τελικός Κυπέλλου να εξελιχθεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού μας»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News