Παναθηναϊκός: Η ώρα του Βιτάλ... και πάλι!

Όρθιος στο «Καραϊσκάκη» ο Παναθηναϊκός, μπορούσε και παραπάνω!

Ο Ματέους Βιτάλ δεν ήταν κεφάτος στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, δεύτερο σερί ματς που πέρασε απαρατήρητος μετά το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, ελπίζουμε να δούμε το καλό του πρόσωπο στην Τρίπολη.

Παρότι παίζει εξτρέμ με ανάποδο πόδι ο Βραζιλιάνος έχει ήδη γίνει από τους αγαπημένους της εξέδρας.

Αν και οι περισσότεροι νόμιζαν πως ο Ιβάν θα τον έβαζε δεκάρι ο νεαρός αποδίδει καλά στα πλάγια, άλλωστε έχει εκπαιδευτεί καταλλήλως στην πατρίδα του.

Ο μικρός άρχισε στη Βάσκο ως καθαρό δεκάρι, πηγαίνοντας στην Κορίνθιανς άλλαζε θέσεις, παίρνοντας χώρο και χρόνο και στους τρεις ρόλους πίσω από τον επιθετικό. Από το περσινό πρωτάθλημα καθιερώθηκε στα αριστερά με ανάποδο πόδι, σε έναν ρόλο που συνολικά έχει παίξει και τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του.

Πάσαρε με 90% ευστοχία, δοκίμαζε 3.7 ντρίπλες και ήταν επιτυχημένες οι 2.4. Δοκίμαζε 2.1 σουτ το παιχνίδι, το 1.1 εκτός περιοχής.

Εχει αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ, τα τελευταία δύο χρόνια καθιερώθηκε με ανάποδο πόδι στα αριστερά και ασφαλώς μπορεί να παίξει άνετα ως δεκάρι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News