Παναθηναϊκός: Ωρα να... τιγκάρει η Λεωφόρος

Παναθηναϊκός: Σε χαμηλότερα επίπεδα η πώληση των εισιτηρίων από την πρεμιέρα

Ήταν απρόσμενη η τόσο καλή αμυντική εικόνα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι και δημιούργησε καλή διάθεση στον κόσμο.

Σε μία εποχή που οι οπαδοί βλέπουν κατώτερα μεγέθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο να συγκεντρώνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον και να τον αφήνουν πίσω, ήρθε αυτή η απρόσμενη όμορφη ποδοσφαιρική πρόταση.

Με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ολοκληρώνει τις μεταγραφές του τελευταίος απ΄όλους, να ακούει τα εξ αμάξης για τις γκέλες εκτός έδρας αλλά που εδώ και μέρες άρχισε να κερδίζει την συμπάθεια με όσα κάνει η ομάδα στη Λεωφόρο και την τακτική συμπεριφορά που ταιριάζει σε κόουτς που γνωρίζει το μέγεθος που έχει αναλάβει.

Κακά τα ψέματα μετά τις δύο σερί ήττες σε Γιάννενα, Σαλονίκη όλοι λέγαμε πως η χρονιά τέλειωσε από τον Σεπτέμβρη, τα πάντα έδειχναν πως τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού, θα αφορούσαν άλλη μια σεζόν λίγους κι όμως 10.000 άνθρωποι βρέθηκαν στη Λεωφόρο για το ματς με το Βόλο.

Η πεντάρα στους πρωτοπόρους (!), η καλή μπάλα, ο τρόπος που το τριφύλλι “έκρυψε” τις απουσίες του στο λιμάνι δημιουργούν προοπτική και ξύπνημα του ενδιαφέροντος. Σίγουρα την επόμενη αγωνιστική με τον Ιωνικό η Λεωφόρος θα τιγκάρει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News