Παναθηναϊκός: Ώρα... Μήτογλου και οριστικές ανακοινώσεις

Παναθηναϊκός: Ώρα... Μήτογλου και οριστικές ανακοινώσεις

Ο Ντίνος Μήτογλου έχει τεθεί νοκ-άουτ από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και σήμερα, περιμένοντας περιμένει να μάθει και την ποινή που θα του επιβληθεί από την WADA.

Η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη και ήδη έχει καθυστερήσει αρκετά, όμως πλέον είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί η τιμωρία του Μήτογλου.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, η Αρμάνι Μιλάνο δεν υπολογίζει πλέον τον Έλληνα διεθνή ψηλό, ακόμη και αν η ποινή του είναι η καλύτερη δυνατή και πρόκειται να τον αποδεσμεύσει.

Συγκεκριμένα, όταν γίνει γνωστή η τιμωρία θα λύσει το συμβόλαιο του, όπως έκανε και στην περίπτωση του Ρικάρντο Μορασκίνι.

Γενικότερα, πέρα από τον Μήτογλου την ποινή περιμένει και ο Παναθηναϊκός ο οποίος δεδομένα θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως αν είναι ποινή μέχρι έναν χρόνο οι πράσινοι θα κάνουν τα πάντα για να τον φέρουν πίσω στο ΟΑΚΑ.

Τα πάντα όμως θα γίνουν ξεκάθαρα μετά την τιμωρία που θα του επιβληθεί από τη WADA, την ώρα πάντως που το δεδομένο είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News