Παναθηναϊκός: «Ώρα Μακέντα» στο Καραϊσκάκη

Οι δηλώσεις του Μακέντα μετά το ντέρμπι

Πέρα από τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία των πράσινων τα τελευταία χρόνια στο Καραϊσκάκη (όπου φανερά βγαίνουν με φόβο στο χορτάρι) το παν για τους φιλοξενούμενους στο ντέρμπι είναι να μπορέσουν να προσαρμοστούν στις όποιες πόρτες ανοίξουν τα λάθη των σέντερ μπακ του αντιπάλου.

Ο Μακέντα είναι σε καλή κατάσταση, το ίδιο κι η γραμμή των χαφ, πρέπει το τριφύλλι να μπει με θράσος στο γήπεδο αναγκάζοντας τον αντίπαλο να μπει σε παιχνίδι αναζήτησης του παίκτη από τον οποίο θα το…βρει.

Το παν είναι ο Παναθηναϊκός να καταφέρει να …μετακινήσει την άμυνα των οικοδεσποτών, αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν μιλάμε για αντίπαλο όπου διακρίνεται για το «μήκος» που προτάσσει ανασταλτικά χάρη στην πληθωρική παρουσία Καμαρά και Σεμέδο.

Θεωρητικά χωρίς τον Μακέντα στα συνηθισμένα του παραγωγικά standrards ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα έχει πραγματική τύχη, ο Ιταλός είναι ο παίχτης που εκτοξεύει την επίθεση του τριφυλλιού και το performance του είναι κομβικό σε τέτοια ματς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News