Παναθηναϊκός: Ώρα Χατζηγιοβάνη! Ώρα για ωρίμανση...

Ο Χατζηγιοβάνης έγινε... Λαμέλα και τους άφησε όλους άφωνους!

Θα κάνει επιτέλους step up o Τάσος Χατζηγιοβάνης; Από την αρχή της καριέρας του στο τριφύλλι ο Έλληνας παίκτης τελεί υπό κρίση – κι όχι μόνο από την εξέδρα.

Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μένει πάντα πολύ πίσω στη βαθμολογία δημιουργεί στρες και πίεση που οδηγούν συχνά πυκνά τον εκάστοτε προπονητή σε διάφορους πειραματισμούς: ο σύλλογος δεν παίζει σχεδόν ποτέ με την ίδια ενδεκάδα και η ανασφάλεια που νιώθει ο Μυτιληνιός είναι μεγάλη, ίσως γι αυτό στα ματς προσπαθεί να κάνει πάντα το κάτι παραπάνω.

Μάλλον είναι τέτοια η ψυχοσύνθεσή του, αν ο Τάσος νιώσει ότι ξεκινά ξαφνικά πάλι από την αρχή ίσως δυσκολεύεται να ξεπεράσει αυτή τη δοκιμασία.

Αν φέτος (που ο ανταγωνισμός αυξήθηκε) την υπερπηδήσει θα έχει κάνει σαφώς ένα βήμα μπροστά, αρκεί να βάλει καλά στο μυαλό του ότι σε ομάδες επιπέδου Παναθηναϊκού ακόμα και τα…γυμνάσια στους χαρισματικούς παίκτες μπορεί να συμβούν.

Οι Έλληνες παίκτες ειδικά βλέπουν στους αποκλεισμούς τους από την αρχική ενδεκάδα κάμποση αδικία – δεν λέμε ότι έχουν απαραίτητα δίκιο, ξέρουμε, όμως, ότι έτσι το βλέπουν. Μόνο που έτσι δουλειά δεν γίνεται… Μόνο με ασταμάτητη δουλειά και πείσμα!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News