Παναθηναϊκός: «Οποιονδήποτε, οπουδήποτε» status

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ

Αν ο Παναθηναϊκός πάρει αποτέλεσμα την Κυριακή απλά θα πιστοποιήσει την καλή φάση που βρίσκεται αυτές τις μέρες, το «οποιονδήποτε, οπουδήποτε» status που τρέχει στην παρούσα στιγμή κι ας μην έχει η ομάδα βγάλει μάτια με την απόδοσή της.

Διάφορες παιδικές ασθένειες στη μεταβατική περίοδο του Λάζλο Μπόλονι στέρησαν πόντους και ψυχολογία που αυτή τη στιγμή θα είχαν ήδη βγάλει το κλαμπ στην Ευρώπη με τους επιτελείς να προετοιμάζουν χωρίς άγχος την επόμενη μέρα.

Ο πρωτοπόρος έχει πιο δεμένο και αυτοματοποιημένο σύνολο, αλλά φέτος ο Παναθηναϊκός είναι ανταγωνιστικός στα ντέρμπι, θα είναι δύσκολο ο αιώνιος να αιφνιδιάσει το τριφύλλι, ειδικά αν οι ηγέτες του φιλοξενούμενου πιάσουν συγκεκριμένα standards απόδοσης.

Ας μην ξεχνάμε πως το τριφύλλι έχει μεγαλύτερο κίνητρο απέναντι σε αντίπαλο που έχει ήδη πάρει τον τίτλο.

Το μεγάλο συν του Παναθηναϊκού στην όλη κατάσταση είναι ότι έχει αναπτύξει μηχανισμούς άμυνας σε δύσκολες για αυτόν καταστάσεις οι οποίοι μπαίνουν σε λειτουργία αυτόματα όταν η ομάδα αρχίζει και κινδυνεύει, δείτε πόσο εμφατικά κέρδισε τον ΠΑΟΚ παρότι πολλοί φοβόντουσαν τα …απόνερα της ξενέρωτης ισοπαλίας στην Αρκαδία.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News