Παναθηναϊκός: Όπλο στην Τούμπα ο Σπόραρ

Ασημακόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός βάζει γκολ μόνο με πέναλτι»

Σκόραρε στα Γιάννενα ο Αντράζ Σπόραρ, έδωσε ακόμα ένα σημαντικό τρίποντο κι η μεγάλη ελπίδα ενόψει Τούμπας είναι να έχει ανακτήσει την καλή ψυχολογία, εμφανίζοντας από εδώ και μπρος περισσότερη ενέργεια και πίστη.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Σλοβένος επανέρχεται και ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει -με αυτόν σε κέφια -να κρατήσει ξανά μπάλα ψηλά με μεγαλύτερη ευκολία.

Ο διεθνής άσος δεν προσφέρει μόνο γκολ. Είναι ο ιδανικός φορ συμπαίκτης. Με τον τρόπο που υποδέχεται μπάλα και με τον αλτρουισμό που δείχνει, κάνει καλύτερους τους συμπαίκτες του.

Μπορεί να κρατά την μπάλα ψηλά και να συνεργαστεί με τους παίκτες που έχει κοντά του.

Το ζητούμενο είναι να είναι καλά σωματικά και ψυχικά. Θα αποτελέσει (ευχόμαστε) σπουδαίο όπλο ενόψει του ματς με τους Θεσσαλονικείς σε ντέρμπι που θέλει υπομονή και να μην ανοίξει ο Παναθηναϊκός τις γραμμές του.

Οι οικοδεσπότες ξέρουν να παίζουν στον χώρο, χρειάζεται προσοχή στις επιστροφές όταν ο πρωτοπόρος βγαίνει στην κόντρα και φυσικά να φτάνει όσο πιο συχνά γίνεται η μπάλα μπροστά. Αν όλα αυτά συμβούν υπάρχει πιθανότητα σοβαρή ο πρωτοπόρος να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News