Παναθηναϊκός: Ομάδα που αλλάζει μπορεί ΚΑΙ να κερδίζει

Πεδουλάκης: «Θα έχουμε και φέτος δύσκολες βραδιές- Αυτός είναι ο στόχος μας»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έλεγε τις προάλλες στη media day του Παναθηναϊκού ότι προφανώς όλοι θα κριθούν αυστηρά αλλά πρέπει να περιμένουμε τη σούμα στο τέλος της σεζόν για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Λόγια που μάλλον σκόπευαν στην αποφόρτιση των Ελλήνων που είναι κατά βάση πιτσιρικάδες και φέτος καλούνται να κάνουν step up, αν βεβαίως παίζουν.

Η αλήθεια είναι πως από το 2020 αληθινή πίεση στο τριφύλλι δεν υφίσταται. Ποια πίεση εδώ που τα λέμε. Το κλαμπ έφτασε να γίνει σάκος του μποξ στην Ευρωλίγκα, να γνωρίσει πέρσι εφτά σερί ήττες από τους νεοφώτιστους για πρώτη φορά στην ιστορία του και το μόνο που λέγεται είναι ότι είναι μια καινούργια ομάδα που πορεύεται με έσοδα-έξοδα.

Το τελευταίο βέβαια το διαβάζεις κι αναλογίζεσαι παραδείγματα με άλλα κλαμπ που ήταν κι αυτά φρέσκα, του κουτιού, καινούργια κι όμως μια χαρά απέδιδαν.

Π.χ η Ζενίτ στήθηκε από τον Τσάβι Πασκουάλ από το μηδέν κι ήταν μια χαρά ομάδα. Η Μπάγερν του Τρινκέρι άλλαζε παίκτες κι ήταν ανταγωνιστικότατη. Η Φενέρ επί Κοκόσκοφ μετρούσε εννέα νίκες στη σειρά.

Το θέμα στο μπάσκετ δεν είναι πόσο αλλάζεις, αλλά τι παίκτες έχεις και κυρίως πόσο πλήρης είσαι. Δηλαδή αν του χρόνου ο Παναθηναϊκός πάρει τον Μίσιτς, τον Λάρκιν, τον Ούντο θα έχει προβλήματα γιατί άλλαξε πολύ;

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News