Παναθηναϊκός: Ομάδα από το Champions League ήθελε τον Τσοκάι

Παναθηναϊκός: Ομάδα από το Champions League ήθελε τον Τσοκάι

Ιδιαίτερα δημοφιλής στην Κροατία είναι ο Ένις Τσοκάι, ο οποίος είχε προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Και μπορεί στην Ελλάδα να μην τον είχαν πολλοί ακουστά, όπως στην Κροατία ο Αλβανός ποδοσφαιριστής έχει εξαιρετικό όνομα.

Δεν είναι τυχαίο που ενδιαφέρθηκε γι’ αυτόν έντονα η Ντινάμο Ζάγκρεμπ! Οι πρωτευουσιάνοι, που μετέχουν και στους ομίλους του Champions League, είχαν ενοχλήσει τη Λοκομοτίβα για να αποκτήσουν τον Τσοκάι τον Αύγουστο, με τη μεταγραφή τελικά να μην τελεσφορεί.

Σε συνέντευξη που είχε δημοσιευτεί στο Sportske Novosti στις 30 του περασμένου μήνα, ο γενικός διευθυντής της Λοκομοτίβα, Μπόζινταρ Σίκιτς, είχε αναφερθεί στο ενδιαφέρον της Ντινάμο λέγοντας πως «αν τον θέλουν, θα τον πουλήσουμε. Είναι δικός τους θέμα. Θα τα βρούμε στο οικονομικό.

Πάντοτε, ζητάς περισσότερα όταν πουλάς και προσπαθείς να αποφύγεις ό,τι μπορείς όταν αγοράζεις.
Δεν θα ήταν φυσιολογικό βέβαια να τον αφήσουμε να φύγει έτσι. Είναι ένας από τους κορυφαίους στη θέση του στην Κροατία. Ο Τσοκάι είναι ένας νεαρός και σοβαρός παίκτης.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News