Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το κανάλι που θα δείξει το ματς - Η ώρα μετάδοσης

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός: Θέλει μόνο το διπλό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι – ωρα: O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά από τρεις κακές εμφανίσεις και μόλις έναν βαθμό στο πρωτάθλημα, ένα ντέρμπι με τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Ολυμπιακό δεν είναι και το καταλληλότερο παιχνίδι για να ανακάμψει ο Παναθηναϊκός.

Ωστόσο οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν επανεκκίνηση από το αποψινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και να αποδείξουν πως μπορούν να θυμίσουν το πρόσωπο που έδειξαν στα δυνατά φιλικά του καλοκαιριού στην Ολλανδία.

Οι πράσινοι έχουν στόχο την νίκη ώστε να επανέλθει η ψυχολογία μετά το πολύ κακό ξεκίνημα.

Ο Γιώργος Δώνης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα παρά μόνο αυτό του Διούδη, καθώς υπάρχουν πιθανότητες να μην μπορεί να αγωνιστεί.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι – ωρα:

Μετά την τεσσάρα με τον Άρη, έγιναν όσα έγιναν. Απόψε στο ΟΑΚΑ, όμως, δεν υπάρχει ούτε Άρης, ούτε ΟΦΗ, ούτε Λαμία, ούτε λάθος σχεδιασμοί, ούτε τίποτα. Υπάρχει ο αιώνιος αντίπαλος.

Υπάρχει ο Ολυμπιακός. Υπάρχει η ομάδα με την οποία ποτέ το «τριφύλλι» δεν θα έχει κανένα κοινό, κυρίως σε ηθικό επίπεδο!

Αυτές οι διαφορές θα παραμείνουν όσο υπάρχει αθλητισμός σε αυτό τον πλανήτη. Κατά συνέπεια το να τους νικήσεις έχει πολλά περισσότερα κέρδη και μεγαλύτερη σημασία από τους τρεις βαθμούς.

Τους οποίους έτσι κι αλλιώς τους έχεις απόλυτη ανάγκη όντας με μόλις 1 πόντο στη φετινή Superleague!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι – ωρα:

Ο Γιώργος Δώνης, που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από την διοίκηση αλλά είναι προφανές πως θα πρέπει να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο σύνολο για να μακροημερεύσει, έχει έναν μεγάλο πονοκέφαλο.

Ο Σωκράτης Διούδης δεν έχει ξεπεράσει τους πόνους στη μέση, χθες δεν προπονήθηκε και για το λόγο αυτό στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τρεις τερματοφύλακες, με τον Κότσαρη έτοιμο να τον αντικαταστήσει αν χρειαστεί και τον Ξενόπουλο ως εναλλακτική λύση.

Σε ό,τι αφορά στην διάταξη της ομάδας, δεν είναι σαφές αν θα προτιμηθεί το 5-4-1 ή το 4-2-3-1.

Στην πρώτη περίπτωση, οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος και Μαυρομμάτης θα είναι στην άμυνα, με τους Γιόχανσον και Ινσούα σε ρόλο μπακ, ενώ οι Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Ζαχίντ και Μπουζούκη σε πιο δημιουργικό ρόλο πίσω από τον Μακέντα.

Αν επιλεγεί το 4-2-3-1, τότε θα αφαιρεθεί από το βασικό σχήμα ο Μαυρομμάτης και θα προστεθεί σε αυτό ο Κολοβός που θα κινείται πίσω από τον Μακέντα.

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 20:30 και θα μεταδοθεί ζωντάνα από το Novasport1 HD

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News