Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα «πράσινα» ειδικά στοιχήματα

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα «πράσινα» ειδικά στοιχήματα

Λαβωμένος αλλά αποφασισμένος είναι ο Παναθηναϊκός  ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα…

Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, αλλά θέλουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί της Χίμκι στη Μόσχα!

Όπως έδειξε στη πρεμιέρα το σύνολο του Γιώργου Βόβορα, πρόκειται για μια ομάδα που θα βασιστεί στην ομαδικότητα, την άμυνα το πάθος και την ενέργεια. Σε αυτό το πλαίσιο θα επιχειρήσει να οδηγήσει το παιχνίδι με τους Πειραιώτες ο Παναθηναϊκός, που ξεκάθαρα θέλει να νικήσει μέσα από την άμυνα του και να κρατήσει χαμηλά το σκορ του Ολυμπιακού. Σε αυτό το κομμάτι το τριφύλλι θα περιμένει μέχρι τη τελευταία στιγμή τη συμμετοχή του Σαντ Ρος.

Οι πράσινοι περιμένουν επίσης πολλά από τον ηγετικό χαρακτήρα του Παπαπέτρου, ο οποίος από κοινού με τον Νέντοβιτς  αναμένεται να ηγηθούν στο σκοράρισμα για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το να κερδίσει ο Παναθηναϊκός και να είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου πρώτος σκόρερ παίζει σε απόδοση 8,00.

Το βασικό ζήτημα στο αγωνιστικό σκέλος αφορά κυρίως τη θέση «1» λόγω της διαφαινόμενης απουσίας του Μποχωρίδη. Και αποτελεί ερωτηματικό η συνεισφορά του Σάικς, που θα πάρει χρόνο και ευθύνες με το καλημέρα. Σε ότι αφορά τους ψηλούς πέρα από ότι το ριμπάουντ αποτελεί ομαδική προσπάθεια, ο Παπαγιάννης καλείται να ελέγξει τον «αέρα», καθώς στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν μεγάλα κορμιά. Συνδυαστικό στοίχημα σε κορυφαία απόδοση είναι και το: Νίκη Παναθηναϊκού & Παπαγιάννης 1ος στα ριμπάουντ.

Για την… ιστορία να σημειωθεί πως ερυθρόλευκοι προέρχονται από την ήττα στο Σεφ στη πρεμιέρα από τη Ζαλγκίρις Κάουνας και δεν θα έχουν πιθανότατα στη διάθεση τους τον Ζαν Σαρλ.

Δείτε τι λένε οι αποδόσεις για το ντέρμπι: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στοίχημα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | 2109237777

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News