Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Προς αναβολή το παιχνίδι

Παναθηναϊκός: «Οι διαιτητές σκαρφάλωσαν στην εξέδρα με τους οπαδούς του Ολυμπιακού»

Μεγάλη έκπληξη θα αποτελέσει η διεξαγωγή του δεύτερου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, σήμερα, καθώς ακόμη δεν βγήκε η απόφαση για τον πρώτο.

Ο δεύτερος τελικός έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 14:30, ωστόσο η τελική απόφαση για το… σκάνδαλο του πρώτου αγώνα θα εξεταστεί σήμερα το απόγευμα από τον Κώστα Κορομηλάς, ο οποίος και νθακρίνει αν το 72-70 θα επικυρωθεί ή όχι, δεν έχει ακόμη αποφασίσει.

Το πιθανότερο πλέον είναι να ανακοινώσει την απόφασή του τη Δευτέρα και όπως γίνεται αντιληπτό χωρίς να είναι ξεκάθαρη η τύχη του πρώτου αγώνα δεν μπορεί να γίνει ο δεύτερος.

Έτσι, από τη στιγμή που η ΚΕΔ δεν όρισε χθες διαιτητές και κομισάριο για τον σημερινό αγώνα, αυτός αναμένεται να αναβληθεί, με την απόφαση της ΕΟΚ να έρχεται τις επόμενες ώρες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News