Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός σε Live Streaming*, με σούπερ προσφορά*! Όλα τα φώτα της Ευρωλίγκας στο «αιώνιο» ντέρμπι…

Ένα παιχνίδι που παρακολουθεί όλη μπασκετική Ευρώπη με ενδιαφέρον είναι αυτό του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό (21.00 9/10), που διεξάγεται τη Παρασκευή στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα. Το ντέρμπι παίζει με κορυφαία ειδικά ομάδων.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με διαφορετικό τρόπο τη διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Χίμκι, ενώ ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο ΣΕΦ από τη Ζαλγκίρις. Αμφότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών λόγω τραυματισμών. Οι ερυθρόλευκοι δεν θα έχουν τον Ζαν Σαρλ, ενώ οι πράσινοι τον Μποχωρίδη, τη στιγμή που είναι αμφίβολοι και οι Άαρον Γουάιτ και Σαντ Ρος.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Live Streaming* & σούπερ προσφορά*

Τα παιχνίδια Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού είναι πάντα αμφίρροπα και κλειστά στις διαφορές ανεξαρτήτως έδρας, συνεπώς η φόρμα και η προϊστορία δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.Πέρσι οι δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ χάρισαν στο κοινό μια μεγάλη μπασκετική παράσταση σε ένα ματς που κρίθηκε στη παράταση με νικητές του πράσινους (99-93).

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων υπάρχουν διαθέσιμα για τον μεγάλο αγώνα. Σε συνδυασμό με τη σούπερ προσφορά* για το ντέρμπι, αλλά και τις αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις, η εμπειρία γίνεται πιο συναρπαστική.

Στη Novibet το στοίχημά σου αξίζει περισσότερο!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News