Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming (Βόλεϊ γυναικών)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ένα μόνο σου ζητώ - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming (Βόλεϊ γυναικών): Δύο χρόνια είχαν να βρεθούν αντιμέτωποι στη Volleyleague γυναικών Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming (Βόλεϊ γυναικών): Το τριφύλλι ξεπέρασε τα προβλήματα του παρελθόντος και επέστρεψε δυναμικά στη μεγάλη κατηγορία με στόχο να ανέβει και πάλι στη κορυφή, που ανήκει τα τελευταία 8 χρόνια στον Ολυμπιακό.

Το πρώτο μεταξύ τους φετινό ντέρμπι θα γίνει στον Άγιο Θωμά το Σάββατο στις 19.00, παιχνίδι που θα μεταδόσει διαδικτυακά η ΕΡΤ στον ιστότοπο ert.gr στο webtv ERTPLAY1.

Κυριάκος Καμπερίδης και Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχουν στη διάθεσή τους όλες τους τις αθλήτριες.

Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός νίκησε στην έδρα του Παναθηναϊκού ήταν στις 18 Φεβρουαρίου 2017 την 18η αγωνιστική της σεζόν 2016-17, όταν είχε επικρατήσει με 3-1 σετ με MVP την Σάσκια Χίπε.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τελευταία φορά τον Ολυμπιακό τη σεζόν 2014-15 και συγκεκριμένα στις 24 Απριλίου 2015, όταν στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος είχε επικρατήσει με 3-0 σετ.

ΔΕΙΤΕ ΣΕ LIVE STREAMING ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

https://webtv.ert.gr/ert-play-live/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News