Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming | Euroleague 2020/21

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming | Panathinaikos – Olympiacos Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming: Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού απόψε, με τον Εξάστερο να στοχεύει στη δεύτερη νίκη του στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Euroleague.

Παναθηναϊκό μεγαλείο στη Μόσχα. Μαχητική ψυχή, τρέλα, πάθος και μάτια που γυαλίζουν. Κι όλα αυτά μόνο στο παρκέ. Έξω από αυτό ο κόουτς Γιώργος Βόβορας να καταστρώνει διαρκώς τα βήματα της νίκης στη σκακιέρα της Χίμκι Αρένα.

Τα κλειδιά της νίκης τα κρατάνε παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Αυτό που μένει να κάνουν άπαντες είναι να δείξουν τον ίδιο ζήλο με την πρεμιέρα και κάνοντας το 2/2 να βουλώσουν με το καλημέρα στόματα.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming

Στις 21:00 στο άδειο λόγω κορονοϊού ΟΑΚΑ ο Εξάστερος θα ψάξει τη δεύτερη νίκη του και ο Γιώργος Βόβορας να διευρύνει το σερί του στη διοργάνωση. Οι Ισπανός Ντάνιελ Ιερεθουέλο, ο Γάλλος Ζοσέφ Μπισάνγκ και ο Λιθουανός Γκίτις Βίλιους ελιναι τα ονόματα που θα σφυρίξουν στο μεγάλο ντέρμπι.

Panathinaikos – Olympiacos Live Streaming

Ο Αμερικάνος άσος του Παναθηναϊκού, ο Σάικς, που ήρθε πρόσφατα, αναφέρθηκε στο ντέρμπι. Δείχνει ενθουσιασμένος και εκστασιασμένος για το μεγάλο ματς. Δεν είναι κρυφό και άγνωστο άλλωστε το πόσο σημαντικό είναι για τους απανταχού μπασκετόφιλους, αλλά και ματς διαφήμιση για τον συνεταιρισμό της Ευρωλίγκας.

«Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος που έγινα μέλος της ομάδας, ώστε να τη βοηθήσω κι ειδικά αυτήν τη στιγμή που το χρειάζεται. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό, την καλύτερη ομάδα (σ.σ. πιθανόν να εννοεί τη μεγαλύτερη) στην Ευρώπη. Είμαι ενθουσιασμένος για το ντέρμπι της Παρασκευής. Σας αγαπώ, για την ενέργεια που βγάζετε και τη στήριξή σας προς την ομάδα. Πάμε πράσινοι», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στοίχημα

Μεγάλο ντέρμπι στο κλειστό του Αμαρουσίου και μονοπωλεί το ενδιαφέρον και των στοιχηματικών για την ημέρα. Πλήθος προσφορών και προωθητικών ενεργειών για τον αγώνα, που προβάλλεται σε ζωντανή μετάδοση στις κορυφαίες στοιχηματικές. Απαραίτητη προϋπόθεση να είναι ο λογαριασμός ενεργός και να έχει εντός ένα ελάχιστο ποσό. Παράλληλα, δε λείπουν τα ειδικά στοιχήματα για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, με συνδυαστικές αγορές για τις ομάδες.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming

Εδώ θα δείτε το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: UKGC | Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ | 2109237777

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News