Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming

Panathinaikos - Olympiakos Live Streaming: Ζωντανή μετάδοση | Πλέι οφ 5-7-2020

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming: Μετά από τρεις κακές εμφανίσεις και μόλις έναν βαθμό στο πρωτάθλημα, ένα ντέρμπι με τον εξαιρετικά φορμαρισμένο Ολυμπιακό δεν είναι και το καταλληλότερο παιχνίδι για να ανακάμψει ο Παναθηναϊκός.

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Ωστόσο οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν επανεκκίνηση από το αποψινό ντέρμπι (20:30, Novasports 1) στο ΟΑΚΑ και να αποδείξουν πως μπορούν να θυμίσουν το πρόσωπο που έδειξαν στα δυνατά φιλικά του καλοκαιριού στην Ολλανδία.

Ο Γιώργος Δώνης, που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από την διοίκηση αλλά είναι προφανές πως θα πρέπει να παρουσιάσει ένα βελτιωμένο σύνολο για να μακροημερεύσει, έχει έναν μεγάλο πονοκέφαλο.

Ο Σωκράτης Διούδης δεν έχει ξεπεράσει τους πόνους στη μέση, χθες δεν προπονήθηκε και για το λόγο αυτό στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τρεις τερματοφύλακες, με τον Κότσαρη έτοιμο να τον αντικαταστήσει αν χρειαστεί και τον Ξενόπουλο ως εναλλακτική λύση.

[the_ad id=”309153″]

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming

Σε ό,τι αφορά στην διάταξη της ομάδας, δεν είναι σαφές αν θα προτιμηθεί το 5-4-1 ή το 4-2-3-1.

Στην πρώτη περίπτωση, οι Πούγγουρας, Κολοβέτσιος και Μαυρομμάτης θα είναι στην άμυνα, με τους Γιόχανσον και Ινσούα σε ρόλο μπακ, ενώ οι Κουρμπέλης και Δώνης θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Ζαχίντ και Μπουζούκη σε πιο δημιουργικό ρόλο πίσω από τον Μακέντα.

Αν επιλεγεί το 4-2-3-1, τότε θα αφαιρεθεί από το βασικό σχήμα ο Μαυρομμάτης και θα προστεθεί σε αυτό ο Κολοβός που θα κινείται πίσω από τον Μακέντα.

Στην 20μελή αποστολή βρίσκονται πέρα από τους προαναφερθέντες και οι Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μολό, Περέα, Μπεκ και Σένκεφελντ. Οι δύο τελευταίοι είναι τα νέα πρόσωπα, αλλά δεν είναι σε θέση να βγάλουν 90λεπτο.

Η προσέλευση του κόσμου είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό, αλλά δύσκολα θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ πάνω από 15-20 χιλιάδες θεατές.

Ήδη μερίδα των οργανωμένων έχει ανακοινώσει αποχή και μάλιστα θα γίνει μια πορεία διαμαρτυρίας από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 14:00.

Σε μεγαλύτερη παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες δεν βοηθά και το γεγονός ότι τελικά η ομάδα μπάσκετ μετά την χθεσινή ήττα από την Μακάμπι στην πρώτη μέρα του «Παύλος Γιαννακόπουλος» δεν θα παίξει στις 18:00, αλλά στον μικρό τελικό στις 15:45 αντιμετωπίζοντας την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

[the_ad id=”309113″]

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming

Το «4Χ4» στο φετινό πρωτάθλημα και να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, μετά και το 2-2 με την Τότεναμ στο Champions League, θέλει απόψε ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό.

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός, στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για ην 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Μετά την «πεντάρα» επί του Βόλου και το άδικο – κατά γενική ομολογία – 2-2 με την Τότεναμ οι Πειραιώτες βρίσκουν μπροστά τους έναν «πληγωμένο» Παναθηναϊκό που ψάχνει αντίδραση στο παιχνίδι με τον «αιώνιο» αντίπαλο στο ΟΑΚΑ.

Στο καθαρά αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκας.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming

Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκος θα βγάλει αντίδραση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δηλώνει ο Φεντερίκο Μακέντα.

«Ασφαλώς και θα υπάρξει αντίδραση. Πρέπει να υπάρξει αντίδραση. Είναι το μίνιμουμ που μπορούμε να κάνουμε», τονίζει ο Ιταλός επιθετικός μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Δώνη, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν από τους καλύτερους τεχνικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για τη βαριά ήττα από τον Άρη: «Προφανώς και ήταν το χειρότερο αποτέλεσμα από την ημέρα που ήρθα εδώ. Ήταν μια καλή εμφάνιση και έλειπαν πολλά πράγματα από όλους σε αυτό το παιχνίδι.

Ήταν η χειρότερη ήττα στο διάστημα που είμαι στον Παναθηναϊκό και μετά από αυτό το παιχνίδι κοιταχτήκαμε μεταξύ μας και αναλύσαμε τι πρέπει να κάνουμε καλύτερα. Η κατάσταση δεν είναι καλή και είναι σημαντικό να αντιδράσουμε το γρηγορότερο».

[the_ad id=”309113″]

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

Πλούσιο Live Streaming* κάθε μέρα!

Μέσω αναζήτησης στη google (https://www.google.gr/) για το panathinaikos olympiacos live streaming βρείτε αποτελέσματα αναζήτησης της Google με τον αγώνα.

Ή

Ηχητικά μέσω της NOVA… http://www.novasports.gr/web-tv/live-stream-detail-page/livevideo/65432/panathinaikos–olubiakos/

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News