Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (16:30) στο σημαντικότερο ματς για τη φάση των «16» του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.

Το ματς έρχεται λίγες μέρες μετά την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα στο κλειστό του Ρέντη. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει το πρώτο σετ αλλά ο Ολυμπιακός πήρε τελικά τη νίκη με 3-1 σετ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός μετά τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε και που είχε ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό του θέλει να δείξει ότι έχει επιστρέψει για τα καλά. Το τριφύλλι είναι μέσα στην τριάδα του πρωταθλήματος και τυχόν πρόκριση επί του «αιωνίου» αντιπάλου θα συνιστά τεράστια επιτυχία αφού ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μονοπωλεί τους τίτλους στην Ελλάδα έχοντας επτά σερί νταμπλ.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming

Ο Ολυμπιακός είναι ο κάτοχος του τροπαίου και μετρά 9 σερί κατακτήσεις. Ασφαλώς η ομάδα του Πειραιά κυνηγά την νίκη – πρόκριση βγάζοντας παράλληλα έναν σημαντικό διεκδικητή. Στο ματς των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα στο κλειστό του Αμαρουσίου είχε ήξει με 3-2 υπέρ του Ολυμπιακού σε ένα ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον.

Το ματς θα μεταδοθεί από το ΕΡΤ Sports.

Λινκς για το παιχνίδι…

https://webtv.ert.gr/ert-sports-live/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News