Αργήσαμε, τελειώσαμε και... χύσαμε δάκρυα χαράς - «Πράσινη» η κούπα Λιγκ Καπ

Αργήσαμε, τελειώσαμε και... χύσαμε δάκρυα χαράς - «Πράσινη» η κούπα Λιγκ Καπ

Ήθελαν να μην… τελειώσει ποτέ! Τους άρεσε πολύ! Τελικά, αν και αργήσαμε… ΧΥΣΑΜΕ δάκρυα χαράς!

Τα τρομερά παιδιά του Δημήτρη Ανδρεόπουλου ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ τον Ολυμπιακό στο «χρυσό σετ» και πήραν την πρώτη κούπα μετά από 10 χρόνια!

Σε ένα τρομερό παιχνίδι, το τριφύλλι προηγήθηκε με 2-0 σετ, μετά ήρθε το μπλακ άουτ, ο Ολυμπιακός έκανε το 2-3, ωστόσο το «χρυσό σετ» βάφτηκε «πράσινο», όπως και η κούπα του Λιγκ Καπ.

Ο Παναθηναϊκός ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ, το έδειξε και τα καλύτερα έρχονται…

Τι συνέβη στους τελευταίους πόντους

Ο Πετρέας με άουτ έφερε το 9-8 και το μπλοκ του Ρανγκέλ έφερε το 10-8 και ο Βραζιλιάνος διαγώνιος το 11-9. Ο άσσος του Τσάτσιτς έφερε το 12-9. Ο Ολυμπιακός με 2-0 σερί μείωσε σε 12-11 και το λάθος του Ολυμπιακού έφερε το 13-11, ο Χουσάι έφερε το 13-12 και το άστοχο καρφί του Στάροβιτς έφερε το 13-13. Ο Τσάτσιτς έφερε το 14-13 και το 15-13 και έδωσε το πρώτο Λιγκ Καπ στην ιστορία των «πράσινων» και τον πρώτο τους τίτλο ύστερα από δέκα χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News