Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-1: Η κριτική των παικτών του τριφυλλιού

Τελειώνει το μαρτύριο…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (16/5, 19:30) στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague. Τέλος στο μαρτύριο της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, με το ντέρμπι «αιωνίων» στην Λεωφόρο. 

Με τον Συλαϊδόπουλο στον πάγκο του σε ακόμα ένα ματς το Τριφύλλι, μετά την απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι. Ο Έλληνας τεχνικός κόουτσαρε την ομάδα και την περασμένη αγωνιστική, στην εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία κόντρα στον Άρη.

Αδιάφορος βαθμολογικά ο Παναθηναϊκός, αφού ο βαθμός στη Θεσσαλονίκη δεν είναι αρκετός για τους πράσινους, ακόμα κι αν ο Άρης φάει την ποινή των -6. Ντέρμπι γοήτρου, λοιπόν, με τη νίκη να διασκεδάζει κάπως τις εντυπώσεις.

Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός μεταδίδεται τηλεοπτικά από τη συχνότητα του NovaSports 2HD. Θα ακολουθήσει πλούσιο ρεπορτάζ και ειδήσεις, πριν και μετά τον μεγάλο αγώνα, μέσα από το newspao.gr

Μαουρίτσιο μετά το 0-0 κόντρα στον Άρη:

«Ήρθαμε με στόχο να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, παίζοντας κόντρα σε μία καλή ομάδα. Ωστόσο θέλαμε να δείξουμε ότι σε μια μεταβατική για εμάς περίοδο φεύγουμε με ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δεν είναι αυτό που θα θέλαμε, αλλά η ομάδα αν μη τι άλλο προσπάθησε. Για αρκετό διάστημα παίξαμε με λιγότερο παίκτη και δεν μπορώ να ξέρω αν θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη η κατάσταση ήταν διαφορετική. 

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Το αποτέλεσμα πάντως δεν μας ικανοποιεί. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, ωστόσο διανύσαμε μια δύσκολη χρονιά, με πολλές αλλαγές, πολλούς τραυματισμούς. Παρόλα αυτά το παλέψαμε γιατί θέλαμε να λάβει μέρος η ομάδα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της νέας σεζόν, κάτι που δυστυχώς δεν το καταφέραμε. Έχουμε μπροστά μας ένα σπουδαίο ντέρμπι στο κλείσιμο και θα επικεντρωθούμε σε αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News