Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός καναλι ωρα: Μπάσκετ, Τηλεοπτικη μεταδοση

Παπαπέτρου: "Χαρούμενοι που επέστρεψε ο Γιαννακόπουλος-Να απομονωθούν όσοι αποδοκίμασαν"

Ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιδράσει στον 2ο τελικό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:00), στον δεύτερο τελικό της Basket League. Οι «πράσινοι» στο πρώτο παιχνίδι ηττήθηκαν δίκαια (74-61), αφού δεν έβγαλαν την απαραίτητη ένταση και δύναμη στο παρκέ του ΣΕΦ. Δύο παίκτες διακρίθηκαν από πλευράς του συνόλου του Γιώργου Βόβορα. Ο λόγος για τον Τζέρεμι Έβανς με 11 πόντους και 11 ριμπάουντ και τον Οκάρο Γουάιτ (13 πόντους).

Πλέον, η ομάδα του Έλληνα τεχνικού πρέπει να αντιδράσει, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της. Ξέχωρα από τους φίλους του, ο «εξάστερος» έχει σύμμαχο και την παράδοση. Να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα με τα λιγότερα λάθη κάνοντας μόλις 11,2 ανά αγώνα, στοιχείο που πρέπει να επανεμφανίσει ενόψει του 2ου τελικού.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

«Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0, ήταν μια δίκαιη επικράτηση. Το ξεκίνημά μας, ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο δεν ήταν καλό. Δεν είχαμε ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο σκληροί, αλλά όταν βρίσκεσαι στο -19 τόσο νωρίς, μετά έχεις πολύ δρόμο να διανύσεις μετά. Έχουμε ένα άλλο παιχνίδι την Τρίτη μπροστά μας, που θα είναι διαφορετικό και πρέπει να αρχίσουμε με μεγάλη ενέργεια και ένταση για να κερδίσουμε», το σχόλιο του Γιώργου Βόβορα μετά το πρώτο ματς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News