Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεύτερη «μεταγραφική» κλοπή σε ένα εξάμηνο!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Δεύτερη «μεταγραφική» κλοπή σε ένα εξάμηνο!

Καλοκαίρι… χειμώνας. Δύο ποδοσφαιριστές στην αγορά προτίμησαν «πράσινο» αντί για «κόκκινο» μέσα σε ένα εξάμηνο! 

Όπως διαβάσατε στο newspao.gr, ο Μαντσίνι (ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών) επιβεβαίωσε αυτό που βλέπει όλη η Ελλάδα αναφορικά με το τμήμα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και εκείνο του Ολυμπιακού. Ότι βγάζει μεγαλύτερη «υγεία»!




Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της φετινής Superleague έκανε… κέντα με τη μεταγραφή του Μαντσίνι κερδίζοντας κατά… κράτος τον «αιώνιο»!

Το ίδιο συνέβη, όμως, και το καλοκαίρι με την περίπτωση του Μπερνάρ Ντουάρτε! Ο Βραζιλιάνος είχε απορρίψει τον Ολυμπιακό, το είπε ο ίδιος σε μετέπειτα συνέντευξή του με φόντο την Ακρόπολη. Οι «ερυθρόλευκοι» έσπευσαν να το διαψεύσουν… από κει και πέρα, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Προπόνηση και αποστολή για τη ρεβάνς

Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (26/1, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται

οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News