Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την αντίδραση που άπαντες περίμεναν μετά την ήττα στο Βόλο, την έδειξε ο Παναθηναϊκός απέναντι σε έναν Ολυμπιακό που αν τον έβλεπε κανείς για πρώτη φορά απόψε, θα αναρωτιόταν πώς βρίσκεται στο +9 από τον δεύτερο – πλέον – ΠΑΟΚ. Αυτό που φάνηκε από τα πεπραγμένα των δύο ομάδων ήταν πως οι ερυθρόλευκοι ήρθαν στη Λεωφόρο με στόχο το «Χ».

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (7/10): Σωστό στήσιμο της ομάδας, πιθανώς, λάθος η επιλογή του Μακέντα στην επίθεση που έστειλε «μήνυμα» στο Βόλο πως δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Στο β’ μέρος έδειξε… αντανακλαστικά στις αλλαγές, σαφέστατα, και θα περίμενε περισσότερα στο επιθετικό σκέλος, μιας και στο αμυντικό το Τριφύλλι δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Αλμπέρτο Μπρινιόλι (7/10): Θεατής στο ματς ο Μπρινιόλι και αλάνθαστος στις επαφές του με την μπάλα.

Μπαρτ Σένκεφελντ (7/10): Ο Ολλανδός στόπερ ήταν «κέρβερος», δεν έχασε καμία μάχη κόντρα στους επιτιθέμενους του Ολυμπιακού.

Φραν Βέλεθ (7/10): Ούτε ο Ισπανός δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στο «έργο» του. Προωθήθηκε ουκ ολίγες φορές στα στημένα, αλλά δεν κατόρθωσε να απειλήσει.

Γιάννης Κότσιρας (6/10): Ξεπέρασε την κάκιστη εμφάνισή του στο Βόλο, ανασταλτικά ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, δεν είχε κάποια καλή σέντρα όμως, στο ματς.

Χουάνκαρ Πέρες (7,5/10): Συγκινητικός ο Ισπανός σε ένα ακόμα παιχνίδι. Έδειξε πάθος, ήθελε πολύ τη νίκη κόντρα στον «αιώνιο», δημιούργησε και τη σημαντικότερη στιγμή στο ματς με την κεφαλιά του Φεντερίκο Μακέντα.

Ρούμπεν (7/10): Σταθερός ο μέσος του Παναθηναϊκό με πολύ καλή κυκλοφορία στο παιχνίδι, δίχως, όμως, να βρει κάτι παραπάνω. Τόσο εκείνος όσο και ο Μαουρίσιο θα μπορούσαν να δοκιμάσουν την τύχη τους από μακριά.

Μαουρίσιο (7/10): Ο Βραζιλιάνος είχε τις στιγμές του στο ματς και θα μπορούσε να φανεί πιο απειλητικός. Αποχώρησε στο 81′ για να μπει ο Αλεξανδρόπουλος.

Βιγιαφάνιες (7,5/10): Ιδιαίτερα δραστήριος στο ματς ο Αργεντινός, δεν βρήκε την μπαλιά «κλειδί», όμως, συνεχίζει να παίζει σε υψηλή απόδοση. Δοκίμασε ένα σουτ στο β ημίχρονο στο 74′ με την μπάλα να περνάει μακριά άουτ.

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα (7/10): «Μεταμορφωμένος» ο Ισπανός εδώ και μερικά ματς, είχε καλές επιλογές στο παιχνίδι του και μια φαρμακερή σέντρα στο πρώτο μέρος που πέρασε ανεκμετάλλευτη. Βγήκε από το ματς στο 66′ για να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ο Βιτάλ.

Σεμπάστιαν Παλάσιος (7,5/10): Κράτησε σε πλήρη απασχόληση τους αμυνόμενους του Ολυμπιακού, δεν υπέπεσε σε λάθη και έτρεξε ακατάπαυστα.

Φεντερίκο Μακέντα (2,5/10): Σε… ρηχά νερά και πάλι ο Κίκο. Όχι μόνο δεν έκανε τη φάση γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, αλλά προς το ξεκίνημα της αναμέτρησης προχώρησε σε ορισμένες επικίνδυνες ενέργειες που θα μπορούσαν να στοιχίσουν. Δικαίως έγινε αλλαγή στο 45′ για το πέρασμα του Ιωαννίδη.

Φώτης Ιωαννίδης (5/10): Δεν πήρε κάποια ατομική προσπάθεια, δεν απείλησε ούτε εκείνος, όμως, συνεισέφερε στη διατήρηση κατοχών και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ματέους Βιτάλ (6/10): Ορεξάτος εμφανίστηκε ο Βραζιλιάνος στο ντέρμπι με τον ίδιο να θυμίζει… κάτι από τα πρώτα του παιχνίδια. Είναι «στοίχημα» για τον Ιβάν να πάρει παραπάνω από το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή στα επόμενα ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (-): Αγωνίστηκε για λίγο και δεν μπορεί να κριθεί. Επεδίωξε, όμως, μια από τις γνωστές επελάσεις του και δεν είδε καλή πάσα για γέμισμα στην περιοχή.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News