Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Πολυβόλο» ο Ράπτης, «βράχος» ο Ρανγκέλ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Πολυβόλο» ο Ράπτης, «βράχος» ο Ρανγκέλ

Ξυπνούν μνήμες Ιουλίου…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός απόψε (20:00) στον Άγιο Κοσμά, με τις μνήμες του Ιουλίου να είναι ακόμη νωπές στην ομάδα του Πειραιά. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον «αιώνιο» αντίπαλό του, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι.

Επιθετικά η ομάδα του Ανδρεόπουλου στηρίζει πολλά στον Αλέξανδρο Ράπτη, ο οποίος κόντρα στον Φοίνικα (3-2) τα έκανε όλα και ολοκλήρωσε το ματς με 33 πόντους. Ο άσος του Τριφυλλιού έδωσε προ ημερών το σύνθημα νίκης κόντρα στον Ολυμπιακό και αναμένεται να είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες για την «πράσινη» νίκη. Το να είναι πρώτος σκόρερ του αγώνα ο Ράπτης το βρίσκουμε σε απόδοση 2,50!

Σταθερή αξία ο κεντρικός Λούκας Ρανγκέλ, που αναμένεται επίσης να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ματς. Πίσω από το φιλέ, ορθώνει ανάστημα και γίνεται τρόμος για τους αντίπαλους. Επιβλητική η παρουσία του, τα μπλοκ στο αίμα του και το να συνεισφέρει με πόντους από μπλοκ είναι σενάριο που «παίζει» δυνατά. Over 3,5 πόντοι από μπλοκ για τον Ρανγκέλ σε απόδοση 1,87!

Μνήμες Ιουλίου για τους «πράσινους», που έχουν πάρει όρκο νίκης για το ντέρμπι και έχουν αποδείξει πολλάκις ότι έχουν μέταλλο στα απαιτητικά παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προσφέρεται σαν αουτσάιντερ από τους μπουκ, ωστόσο μόνο τέτοιο δεν είναι. Με τρέλα και ψυχή οι παίκτες του Τριφυλλιού θα ψάξουν ένα… repeat του καλοκαιρινού τελικού, με το ακριβές σκορ 3-1 να το βρίσκουμε στο 5,40.

 

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News