Παναθηναικος - Ολυμπιακος Live Streaming | Panathinaikos - Olympiacos

Παναθηναικος - Ολυμπιακος Live Streaming

Παναθηναικος – Ολυμπιακος Live Streaming

Παναθηναικος – Ολυμπιακος Live Streaming

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (22/12, 21:00) δεσπόζει στη 17η αγωνιστική της Euroleague. η μάχη των «αιωνίων» μας υπόσχεται νέες συγκινήσεις.

Panathinaikos – Olympiacos Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός με σερί 4-12 και δύο διαδοχικές ήττες από Αρμάνι, Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη 17η θέση της βαθμολογίας. Φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον μεγάλο του αντίπαλό.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη θα παίξουν για το γόητρό τους και την υστεροφημία τους. Αυτό προκειμένου να κάνουν χαρούμενους τους φιλάθλους τους που αναμένεται να μετατρέψουν το ΟΑΚΑ σε καυτή έδρα. Το «τριφύλλι» επιθετικά θα στηριχτεί στους Νέντοβιτς, Μέικον, Παπαπέτρου. Αμυντικά περιμένει πολλά από τον κορυφαίο ριμπάουντερ της Euroleague, Γιώργο Παπαγιάννη.

«Σίγουρα η παρουσία μας στην EuroLeague και από την άλλη η παρουσία του Ολυμπιακού δεν μας χρίζει φαβορί. Ωστόσο περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και μέσα στο γήπεδό μας θα παίξουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση έχοντας και την υποστήριξη του κόσμου. Μην θεωρείτε ότι επειδή δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Υπάρχει η αξιοπρέπειά μας και ο τρόπος με τον οποίο μπαίνουμε στο γήπεδο», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης. Panathinaikos Live Streaming

Παναθηναικος – Ολυμπιακος Live Streaming

Ο Ολυμπιακός με 11-5 πρωταγωνιστεί στην τετράδα και πλέον έχει υψηλές βλέψεις στη φετινή διοργάνωση. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα προέρχεται από δύο εντυπωσιακές νίκες μέσα στο ΣΕΦ με Μπάγερν (83-60) και Βιλερμπάν (89-54) παρουσιάζοντας εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας και παίζοντας άμυνα για σεμινάριο. Οι «ερυθρόλευκοι» με τους Σλούκα, Ντόρσει, Γουόκαπ διαθέτουν πληθώρα λύσεων στα γκαρντ, ενώ οι Βεζένκοφ, Παπανικολάου και Φαλ αποτελούν «πονοκέφαλο» για κάθε αντίπαλο προπονητή.

Το story του ντέρμπι σε επίπεδο Euroleague μας δείχνει ότι και φέτος θα πέσουν κορμιά. Ο Ολυμπιακός στις τελευταίες 5 επισκέψεις του στο ΟΑΚΑ μετράει τρεις νίκες (71-78, 85-87, 77-79), δύο ήττες (99-93, 93-80) και δυο από τα παραπάνω παιχνίδια κρίθηκαν στην παράταση (ένα για κάθε ομαδα). Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση ανάμεσα στους δυο «αιώνιους» ήταν πριν ένα μήνα με τον Παναθηναϊκό να φεύγει νικητής από το ΣΕΦ (76-81) σε ματς για την Basket League.

Οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Ίλια Μπελόσεβιτς και Καρμέλο Πάτερνικο είναι η τριάδα που ορίστηκε να σφυρίξει το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Παναθηναικος – Ολυμπιακος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το Παναθηναικος – Ολυμπιακος

Παναθηναικος – Ολυμπιακος Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

http://la8osapofash.com/publ/basket/basket/23_12_2021_21_00_panathinaikos_olympiacos/486-1-0-24749

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News