Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική μετάδοση

Ντέρμπι «αιωνίων» στην Euroleague…

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (23/12, 21:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Euroleague. Μεγάλο ντέρμπι, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ομάδες σε ένα ΟΑΚΑ που αναμένεται… κόλαση!

Το «Τριφύλλι» βρίσκεται στα χαμηλά βαθμολογικά στρώματα του πίνακα της διοργάνωσης και θέλει όσο τίποτα άλλο ακόμα μια εφετινή νίκη ενάντια στον «αιώνιο» αντίπαλο. Πριν από ένα μήνα οι «πράσινοι» είχαν πανηγυρίσει βαρβάτη νίκη στο ΣΕΦ, σε αγώνα για την Α1.

Από τη μεριά του Εξάστερου, μέχρι και την Τετάρτη, έγιναν γνωστά 2 κρούσματα κορονοϊού.

Ο Ντάνιελ Ιερεθουέλο θα είναι ο crew chief της αναμέτρησης της 17ης αγωνιστικής στην Regular Season, ενώ οι υπόλοιπες δύο θέσεις ανήκουν στους Ίλια Μπελόσεβιτς και Καρμέλο Πατέρνικο.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 21:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από το NovaSports Prime.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Το καλύτερο έμεινε για το τέλος, το μεγάλο ελληνικό ντέρμπι στο τέλος του 2021. Ελπίζω να είναι καλό για εμάς. Στο πρώτο ντέρμπι για το ελληνικό πρωτάθλημα τα καταφέραμε, όμως τώρα πρέπει να “επισφραγίσουμε” αυτή τη νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Ελπίζω να παίξουμε καλά και να διασκεδάσουμε τους φίλους μας», δήλωσε ο Νεμάνια Νέντοβιτς για το ντέρμπι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News