Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

Παναθηναϊκός - Μονακό 83-91 (Highlights/vid)

Ξέρει τον τρόπο απέναντι στον… πελάτη ο «εξάστερος».

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός πράξη τρίτη για την φετινή μπασκετική σεζόν (17:00), μάχη που θα κρίνει και τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Στο Ηράκλειο της Κρήτης, λοιπόν, οι δύο «αιώνιοι» θα λύσουν τις διαφορές τους στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη παρά την κακή παρουσία στο πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στον Προμηθέα, σοβαρεύτηκε και πήρε εν τέλει άνετα το εισιτήριο για το ματς που κρίνει το τρόπαιο (85-68).

Ο Παναθηναϊκός φτάνει για 26η φορά στην ιστορία του στον τελικό του θεσμού. Στο παρελθόν, σήκωσε το τρόπαιο στις 20 από τις 25, όντας ο απόλυτος κυρίαρχος της διοργάνωσης. Η πιο πρόσφατη μάχη «αιωνίων» σε τελικό ήταν στις 10 Φεβρουαρίου του 2013, όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο κλειστό του Ελληνικού, με το «τριφύλλι» να επικρατεί 81-78 των «ερυθρολεύκων».

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με το τζάμπολ προγραμματισμένο για τις 17:00. Ο αγώνας καλύπτεται τηλεοπτικά μέσα από την ΕΡΤ3.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κανάλι ώρα: Τηλεοπτική Μετάδοση

«Η εμφάνιση του δευτέρου μέρους δείχνει τις δυνατότητές μας. Πρέπει να είμαστε κοντά σε αυτό που μπορούμε. Είναι σημαντικό να έχουμε 3-4 παίκτες σε καλή επιθετική μέρα και όλη η ομάδα να είναι καλή στην άμυνα. Σήμερα δεν το κάναμε από την αρχή. Πιστεύω πως την Κυριακή θα μπούμε δυνατά από το ξεκίνημα. Έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς που μας δυσκολεύουν στη διαχείριση του ρόστερ, αλλά θα είμαστε αυτοί που είμαστε και σήμερα», τα λόγια του Δημήτρη Πρίφτη μετά την νίκη επί του Προμηθέα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News