Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Live Streaming

  • 28/10/2017 – 19:30
  • Απόστολος Νικολαΐδης, Λεωφόρος
  • Novasports 1 HD

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός καλείται απόψε να ξεχάσει για λίγο τα εξωαγωνιστικά του προβλήματα και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Αυτό ακριβώς επεσήμανε και ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Μαρίνος Ουζουνίδης. Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα είναι ασφυκτικά γεμάτο με ελάχιστα μαγικά χαρτάκια να έχουν μείνει σε κεντρικές θύρες. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητάει από τον κόσμο ευπρεπή συμπεριφορά. Σε περίπτωση τιμωρίας το κόστος μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο… χείλος του γκρεμού, το Απόστολος Νικολαΐδης παραμένει απόρθητο κάστρο. Η τελευταία ήττα των «πράσινων» στην Λεωφόρο χρονολογείται στις 16/10/2017, όταν η Ξάνθη πέρασε νικηφόρα με σκορ 1-2. Έκτοτε, ο Παναθηναϊκός μετράει 18 νίκες και 5 ισοπαλίες, χωρίς να υπολογίζεται το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπου ο «δικέφαλος του Βορρά» πήρε το ματς στα χαρτιά κατόπιν διακοπής. 

Στα αγωνιστικά νέα των γηπεδούχων,  ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή τον Γιώργο Κουτρουμπή, αλλά «έκοψε» τον Αντρέ Τσάβες υπό τον φόβο υποτροπής. Εκτός έμειναν και οι τραυματίες Λουτσιάνο και Τζανδάρης, καθώς και ο τιμωρημένος Άλτμαν.

Από την σεζόν 1959/60 ο Παναθηναϊκός έχει υποδεχτεί τον Ολυμπιακό σε 57 αγώνες. Τα αποτελέσματα δείχνουν απόλυτη ισορροπία, με τους δύο «αιωνίους» να μετράνε από 17 νίκες, ενώ σε 23 ματς το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο. Στην αντίστοιχη περσινή αναμέτρηση οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 1-0.

Πάμε ταμείο με τo Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Η σέντρα στον αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 ώρα Ελλάδος, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 1 HD.

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://la8osapofash.com/publ/super_league/super_league/28_10_2017_19_30_panathinaikos_olympiakos_piraeus/478-1-0-4662

 

http://www.sports-stream.net/live/ch1.html

http://trgoalstv.com/stream25.html

http://www.soccerjumbotv.me/ch-15.html

http://drakulastream.tv/soccer/panathinaikos-olympiakos-piraeus-drs52f8cg?l=2994754726

http://drakulastream.tv/soccer/panathinaikos-vs-olympiakos-piraeus-drs52f8f9?l=2994754726

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News