Παναθηναϊκός: Ολονύχτιες διαπραγματεύσεις για το "ναι" του Τόμας

Κινείται για Ματ Τόμας ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημο το ενδιαφέρον του για τη συμφωνία με τον Ματ Τόμας, καταθέτοντας πρόταση στον Αμερικάνο, με την περίπτωση να παραμένει δύσκολη για τους «πράσινους».

Την απόφαση να προχωρήσει την υπόθεση του 28χρονου shooting guard πήρε ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ, τη στιγμή που ο Πονίτκα θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού, ενώ ο Γκριγκόνις δεν έχει προσφέρει όσα περίμεναν στο «τριφύλλι».

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι «πράσινοι» επισημοποίησαν το ενδιαφέρον τους προς την πλευρά του Αμερικάνου, καταθέτοντας πρόταση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Livesport, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι συνεχείς και… ολονύχτιες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, με στόχο ο παίκτης να πει το ναι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News