Παναθηναϊκός: Όλα μαζί σου έτυχαν...

Γιοβάνοβιτς: «Προβληματικό παιχνίδι...» - Οι δηλώσεις μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ

Θέλαμε να δούμε πως θα διαχειριζόταν την πίεση ο Παναθηναϊκός με το που έσκαγαν μαζεμένα τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ε, από την επιστροφή από την Κύπρο και μετά είσαι σε ελεύθερη πτώση.

Με χαμένο το παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ πας και παίρνεις στα χασομέρια δεύτερη κίτρινη κάρτα (Σένκεφελντ) δείγμα ότι το μυαλό σου έχει πειραχτεί τρομερά αφού εδώ και εβδομάδες είχες μόνο ένα πειστικό 30λεπτο στα Γιάννενα.

Να δούμε πως θα καθαρίσεις τώρα στο Κύπελλο και στην Τρίπολη (που έχεις δυσμενή παράδοση) με πολλά ατού σκασμένα από την κούραση.

Ότι πέτυχες στον πρώτο γύρο πας να το γκρεμίσεις καθυστερώντας απαράδεκτα στις μεταγραφές (ενώ ήξερες από το καλοκαίρι τι χρειάζεσαι, όταν έφερες στο τελευταίο δευτερόλεπτο Τσοκάι-Τρουιγέ μόνο και μόνο για να μην γκρινιάζει ο κόσμος), έχοντας χάσει τον καλύτερό σου παίκτη (Αϊτόρ).

Σου έχει γυρίσει πρόσωπο κι η τύχη (γκολ-μπιλιάρδο δέχεσαι από τον ΠΑΟΚ, για να μην αναφερθούμε στα δοκάρια που σημαδεύεις), όλα μαζί τα στραβά…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News