Παναθηναϊκός: Οιωνός επιστροφής για 2+1 στην ενδεκάδα

Παναθηναϊκός: Οιωνός επιστροφής για 2+1 στην ενδεκάδα

Πολύ ενισχυμένος αναμένεται να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στη Τούμπα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεση τους όλους τους ποδοσφαιριστές του για πρώτη φορά φέτος.

Οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ αποθεραπεύτηκαν πλήρως και μάλιστα ο πρώτος και ο τρίτος πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακόμα, ο Σέρβος προπονητής θα έχει σε φουλ ετοιμότητα τους Μπερνάρ και Βέρμπιτς ενώ σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας θα είναι και δύο νεοαποκτηθέντες Τσόκαι και Τροιγιέ με τον Αλβανο μέσο όμως να μην έχει χρόνο να δουλέψει με την νέα του ομάδα αφού κλήθηκε στην Εθνική της χώρας του.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, αυτή θα αποτελέσει ένα γρίφο για μία ακόμη φορά καθώς ο Γιοβάνοβιτς ποτέ δεν αποκαλύπτει τίποτα πριν τους αγώνες.

Πάντως όλα δείχνουν ότι οι Σένκεφελντ και Χουάνκαρ θα βρίσκονται στην ενδεκάδα καθώς θα έχουν κάνει πολλές προπονήσεις ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Μπερνάρ.

Όσον αφορά τον Μάγκνουσον, ο Ισλανδός ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και θα λείψει με την Εθνική του ομάδα οπού θα αγωνιστεί κιόλας.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιοβάνοβιτς θα έχει τον Ισλανδό στη διάθεση του μόλις για 2-3 μέρες πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Μία συνθήκη που δεν αρέσει στον Σέρβο προπονητή, ο οποίος συνήθως προτιμά εκείνους με τους οποίους δουλεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής.

Έτσι, φαβορί για να αρχίσουν βασικοί στην Τούμπα είναι οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας. Ο Πούγγουρας γιατί κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις εώς τώρα και ο Σένκεφελντ επειδή έχει επανέρθει πλήρως και πήρε χρόνο ως αλλαγή εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News