Παναθηναϊκός: Οικονομική και φιλότιμη λύση

Παναθηναϊκός: Οικονομική και φιλότιμη λύση

Ο Τζεχάιβ Φλόιντ δεν έχασε σουτ εναντίον των Τούρκων, ήταν καλός και στο…ναυάγιο του Μονακό, ο νεαρός σέντερ μετράει 2/2 καλά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα που δίνει το παρών για πρώτη φορά.

Καλά να είναι το παιδί, αποδεικνύεται μια χαρά επιλογή και μάλιστα οικονομικότατη, δείγμα ότι αθλητές υπάρχουν εκατοντάδες εκεί έξω αρκεί να γνωρίζεις που θα τους ψαρέψεις και πως θα τους εξελίξεις.

Θυμόμασταν τον παίκτη καλά, αφού την σεζόν 2019/20 τον είδαμε στην Λάρισα, ενώ ξεκίνησε για δεύτερη χρονιά το ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Προμηθέα, πριν αναχωρήσει για το Ισραήλ.

Εκεί, έκανε μία πολύ καλή σεζόν με 11,4 πόντους (72,4% στα δίποντα), 7,4 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1,7 κοψίματα ανά ματς στο πρωτάθλημα.

Ο 24χρονος δεν έχει πολλές παραστάσεις, όμως η ανοδική του πορεία και η ”δίψα” του για διάκριση -πάντα σε συνδυασμό με τις χαμηλές οικονομικές απαιτήσεις του- τον κάνουν ιδανικό για την θέση ”5”, πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News