Παναθηναϊκός: Οικονομική επιλογή με προοπτική

«Κλείνει» τις επόμενες ώρες ο προπονητής στον Παναθηναϊκό

Μπορεί η σεζόν να μην είναι καθόλου καλή αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει θέσει βάσεις για να κυριαρχήσει την επόμενη δεκαετία.

Με Χουγκάζ, Μαντζούκα, Σαμοντούροφ, Αβδάλα μπορεί τη νέα χρονιά να ρίξει πολύ το μέσο όρο ηλικίας του προσθέτοντας τους ταλαντούχους μικρούς δίπλα σε Παπαπέτρου, Παπαγιάννη που θεωρούνται ήδη βετεράνοι κι ας είναι κι αυτοί μικροί σε ηλικία.

Η ανάγκη για ανανέωση, βλέποντας και τον βασικό σου αντίπαλο, είναι επιτακτική.

Απέναντι π.χ ο Γιώργος Πρίντεζης είναι κοντά στην απόσυρση, ο Κώστας Σλούκας δεν θα παίζει για πολύ καιρό ακόμα. Έλληνες παίκτες ικανοί να πλαισιώσουν το ρόστερ των τοπ συλλόγων δεν κυκλοφορούν δεκάδες εκεί έξω.

Ασχέτως με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού βρίσκεται ψηλά στη λίστα για την επόμενη σεζόν η ανάγκη να γίνει πιο νεανικό το ρόστερ και να «τριφτούν» με τις δυσκολίες του πρωταθλητισμού οι πιτσιρικάδες.

Εκτιμάται το ταλέντο και το θράσος όλων των παιδιών που αναφέρθηκαν στον πρόλογο. Όλοι τους αγωνίζονται σε πάνω από μία θέσεις και μπορούν σε βάθος χρόνου δεν χαρίσουν μια πνοή φρεσκάδας που χρειάζονται απελπισμένα οι πρωταθλητές.

Οικονομική επιλογή με προοπτική υπάρχει στις επιλογές τους.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News