Παναθηναϊκός: Οι στοχευμένες μεταγραφές, η νέα σεζόν και η βάσιμη απορία

Παναθηναϊκός: Οι στοχευμένες μεταγραφές, η νέα σεζόν και η βάσιμη απορία

Ο Παναθηναϊκός κερδίζει πολλά μέσα από αυτήν την παρουσία του στα πλέι-οφ.

Το γεγονός, πως έχει βγάλει τόσα ντέρμπι με νίκες, ισοπαλίες μα κυρίως δείχνοντας εικόνα ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ στο τερέν είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας.

Σε αυτό το ρόστερ υπάρχει ταλέντο, που με δουλειά και σωστή κατεύθυνση μπορεί να προσφέρει βάση ποδοσφαιριστών που μαζί με κάποιες στοχευμένες μεταγραφές θα φέρουν ξανά το κλαμπ στο κανονικό του αγωνιστικό επίπεδο.

Οι …τρέλες τελείωσαν στην κανονική διάρκεια της σεζόν, τα κεφάλια μπήκαν μέσα εκεί που έπρεπε να δοθούν απαντήσεις κι επιτέλους βλέπουμε τον σύλλογο να παίζει έτσι όπως θέλει το κοινό του.

Την ίδια στιγμή δημιουργείται στο κοινό αυτή η «απορία» που οδηγεί σε δεύτερες σκέψεις και γόνιμο προβληματισμό για το πώς οι ίδιοι παίκτες που τα καταφέρνουν μια χαρά την άνοιξη απέναντι σε αντιπάλους με μεγαλύτερο μπάτζετ, επίπεδο και βάθος δείχνοντας τον καλύτερο εαυτό τους (όσο μπορεί ο καθένας) τα έκαναν …σαλάτα απέναντι σε κατώτερες ομάδες στην regular season.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News