Παναθηναϊκός: Οι σωστές μεταγραφές και ο σωστός προπονητής

Παναθηναϊκός: Οι σωστές μεταγραφές και ο σωστός προπονητής

Αποδεικτικό της οξυδέρκειας του προπονητή είναι το πόσο άμεσα αποκωδικοποίησε τις δεξιότητες των νέων παικτών και το πόσο έχει προσαρμόσει τις δράσεις που προσπαθεί να εισάγει πάνω σε αυτές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι Τσέριν και Σποράρ.

Δείτε λίγο το πλαίσιο που έχει δημιουργήσει για τον τελευταίο προσπαθώντας να αποβάλλει τοξικές καταστάσεις δισταγμού μπροστά στον τερματοφύλακα.

Στις περισσότερες από τις καινούργιες δράσεις του ο Σλοβένος φορ δουλεύει με ή μακριά από τη μπάλα, συνδυαζόμενος με τους Παλάσιος-Αϊτόρ ενώ είναι φανερή η πρόθεση να παίξει στους κενούς χώρους που δημιουργεί η ασταμάτητη κίνηση των εξτρέμ.

Ο Τσέριν παρότι ακόμα είναι διστακτικός επιθετικά έχει καλή παιδεία, καλύπτει χώρους, παίζει και στο «6» (το είδαμε με τον Λεβαδειακό), προσαρμόστηκε άμεσα κι ήδη ξεχωρίζει.

Κάτι που πάει να πει ότι στο Κορωπί γίνεται σωστή προπόνηση πάνω σε βασικούς τομείς που σε βάθος χρόνου μπορεί να παράγει ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News