Παναθηναϊκός: Οι πρώτες σκέψεις για καλοκαιρινή προετοιμασία και φιλικά

Παναθηναϊκός: Οι πρώτες σκέψεις για καλοκαιρινή προετοιμασία και φιλικά

Η χρονιά φτάνει προς το τέλος της, τα κρίσιμα παιχνίδια είναι πολλά, ενώ ήδη υπάρχουν οι πρώτες σκέψεις για καλοκαιρινή προετοιμασία και φιλικά.

Στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει ήδη μια προεργασία για την προετοιμασία της επόμενης σεζόν αλλά όπως είναι φυσικό ακόμα δεν έχουν κλείσει τίποτα καθώς κι αυτή θα εξαρτηθεί απ’ το αν ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, σύμφωνα με τη Sportday.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, αν δηλαδή το τριφύλλι παίξει στο Κόνφερενς Λιγκ με το πρώτο ματς να διεξάγεται στις 21 Ιουλίου θα πρέπει η προετοιμασία να ξεκινήσει έναν μήνα νωρίτερα αν όχι κι υπάρχει μόνο το πρωτάθλημα που θα αρχίσει τον Αύγουστο τότε και η προετοιμασία μπορεί να πάει στις πρώτες μέρες του Ιουλίου.

Με το που ξεκαθαρίσει το αν ο Παναθηναϊκός θα είναι κάτοχος ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου οι άνθρωποι του τριφυλλιού αναμένεται να οριστικοποιήσουν τη συμφωνία τους με το προπονητικό κέντρο και να κλείσουν τα φιλικά προετοιμασίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News