Παναθηναϊκός: Οι προτάσεις για προπονητές και η άποψη Αλαφούζου για Ιβάν

Παναθηναϊκός: Τότε -μόνο- θα υπογράψει ο Γιοβάνοβιτς!

Τις προηγούμενες ημέρες, δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, αποκάλυψε ότι υπήρξε… κινητοποίηση μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ, όχι για να προτείνουν παίκτες στο Τριφύλλι, αυτό είναι απολύτως λογικό και ήδη γίνεται. Για να βρουν διαθέσιμους προπονητές, ώστε να είναι έτοιμοι.

Η εφημερίδα Livesport επανέρχεται, σήμερα, τονίζοντας ότι αυτό που έχει σημασία για τον πάγκο του τριφυλλιού είναι η άποψη του Γιάννη Αλαφούζου για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οπως υποστηρίζει: «Αυτό που έχει σημασία είναι άλλο: ο Γιάννης Αλαφούζος εμπιστεύεται τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και δεν λοξοκοιτάζει.

Το αντιλαμβάνονται πλήρως όσοι συνομιλούν μαζί του και κανένας δεν έχει σκεφτεί να πει κάτι για τον προπονητή. Ούτε καν για προτάσεις σε θεωρητικό επίπεδο…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News