Παναθηναϊκός: Οι πόντοι των παικτών στο φιλικό με Ιονα - Ξεχώρισε ο Μέικον

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που δεν έπαιξαν Νέντοβιτς και Γουάιτ

Νικητής αναδείχτηκε ο Παναθηναϊκός, με 73-66 της ομάδας του Πανεπιστημίου του ΙΟΝΑ, σε φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ.

Τόσο ο Δημήτρης Πρίφτης όσο και ο Ρικ Πιτίνο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα και να δώσουν την ευκαιρία στους παίκτες τους να μπουν σε αγωνιστικό ρυθμό μετά τη σκληρή προετοιμασία.

Τον αγώνα παρακολούθησε δια ζώσης ο Μάικ Μπατίστ, ο παλαίμαχος πάουερ φόργουορντ των «πρασίνων» και νυν μέλος του τεχνικού τιμ των Ορλάντο Μάτζικ.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι «πράσινοι» αντέδρασαν μετά το 15-7 υπέρ των Αμερικανών για το 17-16.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 38-37 στο ημίχρονο, χάρη στην ευστοχία στα περιφερειακά σουτ, ενώ προηγήθηκε με 43-38 και 59-56 εν συνεχεία. Τα μακρινά σουτ ήταν το «κλειδί» της νίκης του Παναθηναϊκού, αν και το αποτέλεσμα δεν ενδιέφερε τον Δημήτρη Πρίφτη και τον Ρικ Πιτίνο σε αυτό το προπονητικό φιλικό παιχνίδι.

Το newspao.gr παρουσιάζει σήμερα τα επίσημα στατιστικά με τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού. Ξεχώρισε ο Παπαπέτρου. Ψηλά ο Μέικον από τους… νέους!

Οι πόντοι των παικτών του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός: Οι πόντοι των παικτών στο φιλικό με Ιονα - Ξεχώρισε ο Μέικον

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News