Παναθηναϊκός: Οι παθογένειες, ο Εμμανουηλίδης, ο Μπεκ και ο Γιοβάνοβιτς!

Στην αναμονή... Βόλος, ΟΦΗ και Γιάννενα για νεαρό «άσο» του Παναθηναϊκού!

Έχουν γίνει πολλά (χιλιογραμμένα) για να μπορέσει να κατακτά μονίμως το πρωτάθλημα ο απέναντι μα για να τα λέμε όλα, σε μεγάλο βαθμό, έπαιξε ρόλο σε αυτό και η πτώση του Παναθηναϊκού, αγωνιστική μα κυρίως διοικητική.

Μιας και για το δεύτερο σκέλος έχουν αναφερθεί τα πάντα σε σημείο να γινόμαστε κουραστικοί, ας πιάσουμε το πρώτο μέρος.

Είναι απίστευτη π.χ η ευκολία, που μειώνονται αξίες τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο. Δεν γίνεται, ας πούμε, να μην μπορείς να εκμεταλλευτείς ένα χαφ πασπαρτού, όπως ο Μπουζούκης που έβγαζε μάτια το 2018 και σε λίγες μέρες θα τελειώσει από το τριφύλλι άδοξα και ξεχασμένος απ΄ όλους.

Δεν γίνεται να…θάβεις τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη και να φέρνεις στη θέση του κάποιον Μπεκ. Είναι κατάντια για τον συγκεκριμένο σύλλογο, που βασίζεται χρόνια στην δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες, που θέλει να διαφημίζει ότι ακολουθεί ένα μοντέρνο τρόπο ποδοσφαίρου, να σπρώχνει λεφτά για κάθε Αλτμαν και Μολίνς και να καταστρέφει τα ταλέντα του.

Ή πάλι να μην μπορεί να πάρει πράγματα από ακριβοπληρωμένους παίκτες που έχουν διδαχθεί άριστα τα βασικά του σπορ σαν τον Αϊτόρ και τον Καρλίτος. Πάλι καλά που προέκυψε το καλοκαίρι ο Ιβάν κι αρχίσαμε να θυμόμαστε ξανά το αλφάβητο του ποδοσφαίρου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News