Παναθηναϊκός: Οι λόγοι που ο Γιοβάνοβιτς είπε «ναι» για Φετφατζίδη

Παναθηναϊκός: Οι λόγοι που ο Γιοβάνοβιτς είπε «ναι» για Φετφατζίδη

Ο Παναθηναϊκός ανεβάζει τις μεταγραφικές «μηχανές» του σε όλα τα μέτωπα και «τρέχει» τις επαφές με πολλούς, υποψήφιους στόχους, εστιάζοντας στις θέσεις του δημιουργικού χαφ, του αριστεροπόδαρου στόπερ και του ενός εξτρέμ, εκ των δύο που θα αποκτηθούν μέσα στο καλοκαίρι.

Για τη μία θέση στους εξτρέμ, οι «πράσινοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Γιάννη Φετφατζίδη, προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα έπειτα από δύο χρόνια στο πρωτάθλημα του Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Κχορ.

Για την απόκτησή του έχει δώσει ήδη το «πράσινο φως» ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος έχει σε εκτίμηση τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του και τον ξεχώρισε εξαρχής στη λίστα των υποψηφίων εξτρέμ, καθώς έχει άλλα στοιχεία απ’ τους Αϊτόρ και Παλάσιος.

Παράλληλα, είναι ξεκάθαρη η διάθεση από πλευράς Παναθηναϊκού να «τονωθεί» σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο (και) το ελληνικό στοιχείο κι ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ συγκεντρώνει ένα «πακέτο» που ταιριάζει σ’ αυτό που ψάχνει το «τριφύλλι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News