Παναθηναϊκός: Οι λόγοι που «κόπηκε» ο Ντιαλό

Ο Ντιαλό έστειλε... τριφυλλάκια! (pic)

Από τις πρώτες κινήσεις του Δημήτρη Πρίφτη ήταν να ακυρώσει την μεταγραφή του Αλφα Ντιαλό που η αλήθεια είναι ότι αιφνιδίασε τον κόσμο στον άκουσμά της.

Γενικώς ιστορικά ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει πράγματα από παίκτες που παίζουν σε άλλες ελληνικές ομάδες και τους καλεί στις τάξεις του για να κάνουν step up, μιλάμε κυρίως για τους ξένους.

Δεν λέμε ότι ο ικανός φόργουορντ δεν έχει αξία, αλλά τι βοήθεια να έδινε σε μια ομάδα με τρομακτικές απαιτήσεις και πίεση;

Προφανώς θα ήταν ατόπημα να δώσεις θέση ξένου σε ένα παιδί που δεν θα έκανε την διαφορά, έστω κι αν σε πρώτη φάση διέθετε τα στοιχεία που είχε θέσει ως προαπαιτούμενα ο Οντέτ Κάτας όσον αφορά τους παίκτες που ήθελε στο ρόστερ.

Αθλητικότητα και κίνητρο (με την EuroLeague να αποτελεί δέλεαρ μεγάλο), ενώ η πορεία θα έδειχνε αν ο Ντιαλό είχε πνευματική δύναμη για να αντέξει τους ισχυρούς κραδασμούς από τη συμμετοχή στη λίγκα με τους κορυφαίους. Αυτό είναι το μέγα ζητούμενο για τους παίκτες που θα φτιάξουν την ομάδα του 2021-2022, το πόσο δυνατοί είναι εγκεφαλικά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News